Varmepumpe Bergen

varmepumpe Bergen og bilde av kommunevåpenVarmepumpe Bergen

Å installere en varmepumpe i huset ditt er en smart ide. Alle i Bergen og alle andre steder i landet vil kunne glede seg over et mye bedre klima inne, og at man sparer på strømmen, og har alltid en varm og behagelig bolig til enhver tid. Akkurat derfor ønsker vi å vise deg akkurat hvordan du kjøper deg best mulig varmepumpe i Bergen til en rimeligst mulig pengesum.

Varmepumper er tekniske innretninger som lager både varmluft og kald luft. Disse er svært populære i kjølige steder fordi de bruker mindre kraft enn vanlig varmeenheter som til eksempel panelovner og oljefyrer. Den skaffer varme fra naturlige kilder som [bakken, luft og vann som er gratis og tilgjengelig hele tiden. Dette er gode oppvarmingsalternativer til rent elektrisk oppvarming, da de ikke bruker fossile materialer for å skape varmen.

Vi ønsker å vise deg hvor du får den beste varmepumpe i Bergen

En lettfattelig forklaring på hvordan varmepumper opererer er følgende. Den varme luften fra kilden (utefluften) absorberes av de ytre koils som er koblet til uteenheten. Så brukes en spesiell væske økes varmen til kokepunktet og overføres deretter til ventilasjonene i form av oppvarmet gass som passerer gjennom radiatoren på inneelementet. Vifta presser luft gjennom radiatoren, og etter dette blir den oppvarmet. Væsken strømmer deretter tilbake gjennom returventilen og brukes til å gjenta prosessen nok en gang.

De 2 mest populære varmepumpetypene på det norske markedet:

Luft til luft varmepumpe:

Dette er utvilsomt den mest brukte typen av varmepumper i Norge. Den er rimelig å installere, effektiv og har lang holdbarhetstid. Dessuten bruker den meget lite støm i forhold til hva du får ut av varmeeffekt. Luft til luft varmepumper gjør nytte av lufta utendørs til å hete opp en helt spesiell gass som passerer gjennom systemet, og etter dette gir varme til radiatoren i innedelen. En slik pumpe koster mellom 12 og 27 tusen kroner med installasjon avhengig av modell, effekt og merke.

Luft til vann varmepumpe:

En luft til vann varmepumpe er den typen varmepumpe som også genererer varme fra luften ute men overfører varme til til eksempel vannrørene i gulvet (vannbåren varme), og produserer en konstant og behagelig varme i boligen din. Dette er en noe dyrere type varmepumper, da installeringen kjapt er oppe i 50 til 120 tusen kroner. Hvis du tar godt vare på systemet kan det enkelt vare i opptil 15 år.

Andre ting når det kommer til varmepumpe i Bergen:

Varmepumper har dobbel funksjonalitet og er et effektivt middel og et godt alternativ til ovner og klimaanlegg. Så det er nyttig for sommer og vinter vær med moderat oppvarming og kjøling i henhold til temperaturene. De kjører på strøm og deres hovedfunksjon er å flytte luft, dvs. ved å flytte varmen fra et kjølig sted til et varmere sted. Så om vinteren beveger den varme fra utsiden inn i hjemmene dine og varmes på stedet mens du er på sommeren, fjerner det varmen hjemmefra og beveger den utenfor. Den er sterkt energieffektiv, varmepumper koster et fjerdedel sammenlignet med konvensjonelle modi av varme- eller kjøleenheter.

Varmepumper nødvendig overføringsvarme fra ett sted til et annet. Dette kan overføre varme fra utsiden av en bygning til innsiden, eller du kan kjøre den i omvendt og flytte varmen til innsiden av bygningen til utsiden. Varme om vinteren og AC om sommeren. Dette oppnås gjennom et ganske enkelt system. Den består av to varmevekslere, et reservoar, pumpe / kompressor og en gass for å lade systemet. Mesteparten av tiden er varmeveksleren i bygningen en radiator som installerer på en eksisterende ovn. Utvendig varmeveksler kan være en radiator som er åpen for luften, slanger av slanger i bakken eller i en innsjø. Gassen som belaster systemet er akkurat som kjølemiddel i hvilket som helst kjølesystem. Gassen komprimeres og pumpes, plukker opp varmen fra en veksler, og utgjør da den når den andre veksleren, og dumper varmen den holder. Disse systemene opererer i et bredt temperaturområde. Varmevekslingene er dimensjonerte basert på ønsket volum og temperatur i bygningen. Når systemet er satt opp, trenger du bare litt strøm til å kjøre pumpen for å få systemet til å fungere. Det sparer penger fordi strømmen er langt mindre enn kostnaden for strøm og drivstoff til et tradisjonelt HVAC-system. Så hvis du tenker på å oppgradere til en varmepumpe, kan en varm sommer være den perfekte tiden. Driftskostnadene vil spare penger over alternativer.

Varmepumper fungerer som omvendt syklus klimaanlegg. De kan derfor både varme og kjøle motsatt vinter- og sommersesongene. Når vi ser for å forstå fordelene, får vi tilbudsinformasjon i bransjen. Hvis man ser etter å få kunnskap om klimaanlegg, inneholder vi et bredt spekter av informasjon. Betjeningen av en varmepumpe mimiker den av et kjøleskap. Kjølespiraler sirkulerer og tar kald luft fra utsiden innsiden for oppvarming. Luft temperatur kontrollerende systemer varme ikke virkelig ting som en komfyr ville varme noe. Det er på grunn av dette at prosessen er bra for miljøet. Klimaanlegg har også kjølemodus som avfuktes luften i sitt hjem. For utforming av de fleste systemer, er det en montert enhet ute med en annen innvendig enhet, for eksempel et kanalanlegg eller et gulvmontert alternativ.

Som med de fleste varmesystemer, er det nødvendig med strøm for å få det til å fungere. Men dette systemet fungerer veldig annerledes med varmepumper. Som du kanskje vet, genererer varmeproduksjon ved hjelp av elektrisitet som ovner, tørketrommel, flatjern og etc. mest mulig energi. Det samme gjelder for innendørs varmeovner; disse enhetene bruker vanligvis rundt tjue til førti kilo watt for å produsere hundre kilo watt av elektrisitet. Varmepumpen virker imidlertid annerledes ved å produsere samme mengde varme ved å bruke opp til bare et minutt mengde tre til ti kilo watt eltimer. Installasjonsvarmepumpe er et veldig bra produkt faktisk.

Få uforpliktende tilbud på varmepumpe i Bergen: