Tilbud Varmepumpe

tilbud varmepumpe bilde

Å skaffe en varmepumpe trenger ikke koste skjorta. Det handler bare om å innhente det beste tilbudet på varmepumpe, og så få en professjonell montør til å installere den. Tjenesten vi viser deg innhenter tilbud fra de mest seriøse leverandørene i ditt område, og så kan du i ro og mak sette deg ned å velge ut det du liker best. Enkelt, trygt og smart.

Få tilbud på varmepumpe

Å få installert en varmepumpe i huset ditt er en god ide. Alle i Norge kommer til å få et bedre klima innendørs, og at man bruker mindre elektrisitet, og har bestandig en varm og god bolig til enhver tid. Nettopp derfor skal vi guide deg i hvordan du skaffer deg det beste tilbud på varmepumpe uansett hvor i landet du bor.

Varmepumper er enheter som kan produsere både varme og kjølig luft. Denne teknologien er meget populære i områder der det er kaldt fordi de krever mindre elektrisk kraft enn vanlig oppvarming som til eksempel panelovner eller oljefyrer. Den lager varme fra naturlige kilder som bakken eller uteluften, som er helt gratis og tilgjengelig hele tiden. Dette er meget gode oppvarmingsalternativer til rent elektrisk oppvarming, da de ikke benytter fossilt brennstoff for å produsere oppvarming.

Vi vil vise deg hvor du skaffer deg det beste tilbudet på varmepumpe

En lettfattelig forklaring på hvordan varmepumpen virker er som følger. Oppvarmet luft fra kilden (utefluften) absorberes av de ytre coils som er koblet til uteenheten. Ved bruk av en spesiell væske økes varmegradene til koketemperatur og overføres deretter til innerelementet i form av oppvarmet væske som mates gjennom radiatoren på inneelementet. Vifta presser luft gjennom radiatoren, og etter dette blir den varmet opp. Væsken strømmer deretter tilbake gjennom returventilen og kan brukes til å gjenta prosessen gang etter gang.

De to mest populære varmepumpetypene på det norske markedet:

Luft til luft varmepumpe:

Dette er uten tvil den mest brukte typen av varmepumper i Norge. Den er rimelig å installere, effektiv og har lang holdbarhetstid. I tillegg bruker den meget lite støm sammenlignet med hva man får ut av varmeeffekt. Luft til luft varmepumper benytter lufta ute til å hete opp en helt spesiell gass som mates igjennom systemet, og etter dette gir oppvarming til radiatoren i innerelementet. En slik pumpe kommer til å koste mellom 12000 og 27000 kr med installasjon avhengig av merke, modell og effekt.

Luft til vann varmepumpe:

En luft til vann varmepumpe er modell varmepumpe som også genererer varmen fra lufta ute men overfører varme til til eksempel vannrørene i gulvet (vannbåren varme), og skaffer en behagelig og konstant varme i leiligheten din. Dette er en vesentlig dyrere type varmepumper, da installeringen kjapt er oppe i 50 – 120 tusen kroner. Hvis du tar godt vare på systemet kan det godt vare i opptil 15 år.

Andre ting vedrørende varmepumper:

I HVACs verden har det vært mye å si om folk skal bruke en varmepumpeenhet i hjemmet eller ikke. Siden vi snakker om folks hus, snakker vi om den luftkjølte varmepumpen. Den luftkjølte enheten arbeider med splittsystemet i de fleste hjem, og vi ønsker ikke å bekymre deg for å bore hull i bakken, eller bruke kjeler og kjølere i en så liten enhet. Du har kanskje hørt at en varmepumpe skal bruke 1/3 mindre strøm enn konvensjonelle motstandsvarmer i et hjem. Men hva gjør det verdt å bruke en varmepumpe? Er det et foretrukket geografisk område som er bedre å bruke en varmepumpe? Når du bestemmer deg, bør en person vurdere så mange av variablene som mulig.

Vanligvis er det mange typer varmepumpe. Sannsynligvis kan jordkildevarmepumpen være den vanlig monterte typen. Den benytter varmen som er etablert under jorden, slik at pumpen kan tilby varme på boliger om vinteren. De andre typene er også ganske ekstremt miljøvennlige, men de synes å være mindre vanlige typer, de er h2o-kildetypen, og også luftkildepumpen, disse typer utstyr kommer til å få tilgang til de varmere temperaturområdene. Væsken som sirkuleres rett under jordrørene eller i andre varmekilder, vil samle temperaturen på lavtemperatur og sørge for at transportmediet beveger seg over enheten slik at det helt kan ta opp oppvarming av vannet ditt og også varme opp atmosfære av ditt hjem interiør viktigst.

Varmepumper har nå blitt svært effektive i dag sammenlignet med noen år før. Takket være de siste avanserte varmepumpeinformasjonene som er innlemmet i pumper, som har gjort det enklere for disse verktøyene å produsere en god mengde varme selv ved de kaldere temperaturene. Det er veldig viktig å lage varmepumpens sammenligning før du investerer dine hardt opptjente penger for å kjøpe en. Varmepumpen er en enhet som bruker litt eksternt arbeid for å fjerne en mengde varme fra et kaldreservoar og leverer varme til et varmt reservoar. Det er underlagt de samme begrensningene fra den andre regelen for termodynamikk som den andre varmemotoren, og dermed beregnes maksimalkompetanse fra Carnot-syklusen. De er generelt preget av ytelseens koeffisient som er en rekke elementer av energi som er levert til det varme reservoaret for hver arbeidsinnsats.