Tilbud Varmepumpe Luft til Luft

tilbud varmepumpe luft til luft bilde

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis rimelig investering, og enkel sak å montere. Den vil gi deg varme og glede i mange år fremover, samt at lommeboka sier takk. Vi skal vise deg muligheten for å innhente tilbud på varmepumpe i luft til luft modeller akkurat der du bor. Smart, rimelig og veldig lettvindt.

Få tilbud på luft til luft varmepumpe

Å få montert en varmepumpe i boligen din er alltid en god ide. Alle i familien vil nyte godt av et vesentlig bedre klima innendørs, i tillegg til at man får lavere strømregning, og har bestandig en behagelig og varm bolig til enhver tid. Akkurat derfor skal vi guide deg i hvordan du skaffer deg mest mulig luft til luft varmepumpe til en rimeligst mulig pengesum.

En varmepumpe er en enhet som produserer både varme og kjølig luft. Varmepumper er meget populære i kalde områder fordi de bruker mindre elektrisk kraft enn vanlig oppvarmingsenheter som for eksempel oljefyrer og panelovner. Den produserer varme fra miljøvennlige kilder som [vann, luft og bakken som er gratis og tilgjengelig året rundt. Disse er skikkelig gode alternativer til oppvarming til rent elektrisk produsert oppvarming, da de ikke benytter fossile materialer til å skape varme.

Vi ønsker å vise deg hvor du får den beste tilbud på varmepumpe luft til luft

En enkel forklaring på hvordan varmepumpen virker er følgende. Varmluft fra kilden (luften ute) absorberes av de ytre spolene som er koblet til uteenheten. Ved hjelp av en spesiell væske økes temperaturen til kokepunktet og overføres så til innerdelen i form av oppvarmet væske som passerer gjennom radiatoren på innerdelen. Vifta blåser luft gjennom radiatoren, og deretter blir den oppvarmet. Væsken strømmer etter dette tilbake gjennom reverseringsventilen og brukes til å gjenta prosessen gang etter gang.

De 2 mest populære varmepumpetypene på markedet:

Luft til luft varmepumpe (Den mest vanlige typen, og den du søker):

Dette er uten tvil den mest populære typen av varmepumper i Norge. Den er rimelig å installere, effektiv og har lang holdbarhetstid. I tillegg bruker den utrolig lite elektrisitet sammenlignet med hva du får ut av varmeeffekt. Luft til luft varmepumper benytter lufta ute til å hete opp en helt spesiell gass som passeres igjennom varmepumpa, og etter dette gir varmen til radiatoren i innerelementet. En sådan pumpe kommer til å koste mellom 12 og 27 tusen kroner med installasjon avhengig av modell, effekt og merke.

Luft til vann varmepumpe (Nest mest vanlig):

En luft til vann varmepumpe er en type varmepumpe som også genererer varmen fra luften ute men overfører varme til f.eks. vannrør i gulvet (vannbåren varme), og skaffer en jevn og behagelig oppvarming i huset ditt. Dette er en mye dyrere type varmepumper, da installasjonen kjapt er oppe i 50 – 120 tusen kroner. Hvis man vedlikeholder systemet godt kan det godt vare i opptil femten år.

Andre ting vedrørende varmepumper generelt:

Som med de fleste varmesystemer, er det nødvendig med strøm for å få det til å fungere. Men dette systemet fungerer veldig annerledes med varmepumper. Som du kanskje vet, genererer varmeproduksjon ved hjelp av elektrisitet som ovner, tørketrommel, flatjern og etc. mest mulig energi. Det samme gjelder for innendørs varmeovner.

Det finnes flere typer varmepumper, inkludert de som opererer i stor grad fra uteluften og de som tapper inn i jordens egen varme rundt seks meter under bakken. Dual- eller hybridkildepumper blir ofte foreslått for klima som Midtvesten. Disse enheters varme-kjøleeffekter kan reverseres, ofte kombinert med en ovn, for å gi varme. Varmepumper er laget for å operere på ulike nivåer av effektivitet, og dagens modeller er laget for å operere på et høyere effektivitetsnivå enn i tiårene tidligere. Jo mer varme et system kan produsere eller fjerne ved hjelp av en gitt mengde elektrisitet, jo mer effektiv er den.

Elektriske varmepumper er den beste løsningen for ditt hjem oppvarming og kjøling behov, da varmepumper vil spare ca 30% på oppvarmingskostnadene når det er i forhold til gassovnen og gir komfort året rundt. Godkvalitetspumpen gir kontinuerlig strømning av varmen og jevn temperatur, mens gassovner, for det meste sprenger noen områder med varme og forårsaker varmeflater. I tillegg vil det ikke ha åpen flamme, så vel som reduserer muligheten for drivstofflekkasje eller annet forgiftning av karbonmonoksid. Elektriske varmepumper er den mest geniale typen elektrisk oppvarming i moderat klima.