VVSbloggen.no

Grohe AG skifter ut ledelsen

Grohes styre har bestemt seg for å for å utnevne Thomas Fuhr som ny Chief Executive Officer i tyske rørlegger-giganten Grohe AG. Jonas Brennwald som for tiden er Chief Sales Officer har fått rollen Deputy Chief Executive Officer.

vask fra Grohe, flott kvalitetsvask til ditt kjøkken
En flott og vakker vask produsert av Tyske Grohe AG.

For de som ikke er kjent med Grohe AG, så er dette er gigant innenfor rørlegger-bransjen. Grohe ble grunnlagt i 1936 av Friedrich Grohe i Dusseldorf. Tilbyderen av utstyr for rørleggere ble i ettertid kjøpt opp av Japanske Lixil Group. Rørlegger-utstyr selskapet har i følge Wikipedia per dags dato 5831 ansatte.

Bijoy Mohan, Chief Executive Officer i LIXIL International sier følgende i en pressemelding:

«Grohe kan se tilbake på en enestående vekst. Vi skal nå endre vår organisasjonelle struktur for å forsikre oss videre vekst i EMENA regionen. Jeg er veldig glad over å kunne meddele at Thomas Fuhr blir den nye CEO i Grohe. Han har mye erfaring og er en suksessfull leder innenfor Operasjoner og Teknologi. Han vil hjelpe til med å integrere Grohe sin produksjon og teknologi inn til Lixil sin globale struktur.»

Vi ser med stor spenning på hva Thomas Fuhr kan gjøre for Grohe sin videre vekst. Vi og vår offisielle rørlegger samarbeidspartner rørlegger SOS gleder oss til å se hva dette fører til for oss i bransjen.

Se flere innlegg