VVSbloggen.no

Rørlegger i Ski, alt av VVS-Tjenester og døgnvakt.

Vi i Rørlegger SOS er en tjeneste som gjør det enklere for deg å finne en tilgjengelig rørlegger i ditt lokale område. Det vi gjør er at vi viderefører deg til vår samarbeidspartner, altså rørleggeren. Alt du trenger å gjøre er å plotte inn telefonnummeret ditt i feltet. Deretter kobler vi deg opp med nærmeste og tilgjengelige rørlegger. Dette er en service vi tilbyr 24/7, noe som tilsier at våre rørleggere er tilgjengelige til din egen disponible tid. Våre rørleggere tilbyr alt innen rørtekniske installasjoner og VVS behov. 

Dette er et gjesteinnlegg fra vår samarbeidspartner Rørlegger SOS

Våre samarbeidspartnere er godkjente sertifiserte rørleggere med fagbrev og har høyt kompetansenivå. Vi vil sikre at dere får den høye kvaliteten som opprettholder de retningslinjene fastsatt av Byggteknisk forskrift (TEK) og loven om håndverkertjenester for forbrukere.  Dette er fordi vi vil sikre at alt er på stell for lovlig installering og fordi vi vil best mulig ivareta deres sikkerhet og behov. Dette er en helt ny tjeneste i Ski for deg med varme-problemer og ulike VVS behov. 

Rørtekniske installasjoner i Ski

Men hva er egentlig en rørteknisk installajon? En rørteknisk installasjon er en installasjon som en rørlegger monterer i et bygg som omhandler varme, ventilasjon og sanitærteknikk (VVS). Dette er tre viktige funksjoner for et bygg. Eksempler på rørtekniske installasjoner kan være blant annet varmeanlegg, sanitæranlegg, brannslokkingsanlegg, kjøleanlegg og mer. 

Nå skal vi ta for oss de tre viktigste rørtekniske installasjonene som rørleggere monterer:

I varmeanlegg for eksempel, der ligger “cluet” i ordet. Det er det som brukes til oppvarming av bygninger. Det kan være alt fra radiatoranlegget i soverommet ditt, til varmeanlegget på gulvet ditt i badet. Det mest vanlige varmeanlegget, er vannbårne anlegg. Dette er varmt vann som går gjennom rør over hele huset og varmer opp boligen. Men i Norge er dette ikke den normale trenden, da vi har gått over til å bruke panelovner og varmekabler. Til tross for det, så er vannbåren varme et reelt tilbud da det er gunstig for deg og miljø

Sanitæranlegg er et annet viktig anlegg i dagens samfunn som vi ikke kan leve uten. Et sanitæranlegg er i bunn og grunn et system av rør som tilfører boliger med vann, samt kvitter seg med skittent vann og menneskelig avfall. 

Et kjøleanlegg er et system som tar varme fra gasser og gjør det om til kald luft. Dette er som oftest bare luft, men brukes til å holde melken din og annen mat kald, samt frossenpizzaen du har liggende i fryseren. 

Nødutrykning – Rørleggervakt 24/7 i Ski

Alle disse anleggene kan våre samarbeidspartnere reparere og installere for deg. Både hvis det skulle dukke opp et problem i disse systemene, samt at ønsket om en installasjon skulle dukke opp får du hjelpen du trenger.

Som allerede nevnt er vi en SOS tjeneste, som vil si at vi finner disponible rørleggere alltid på vakt i Ski og Follo til deg. 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi vil at våre kunder alltid skal ha noen tilgjengelig i tilfellet alt skulle se til å gå galt. Små og store uhell skjer, gjerne uventet. Dette kan se seg å være en fortvilende situasjon, som raskt kan ødelegge din eiendom og eiendeler.

Ski kommunevåpen, ski kommune, rørlegger i ski, rørleggervakt ski, vvs tjenester ski, ski, rørlegger
Våre dyktige rørlegger-samarbeidspartnere er alltid klare til å rykke ut til alle i hele Ski kommune.

Vi har satt en maksimal grense på 40 minutter på en utrykning for å raskest mulig hjelpe deg hvis uhellet skulle se seg å være alvorlig. Dette gjelder dog alle henvendelser, så å være surmulende kan man ikke være her. Vi tilbyr like tjenester uansett alvorligheten av problemet. 

Regionale rørleggere

Vi i rørlegger SOS mener at en lokal rørlegger kan tilføre de beste vilkårene for vårt nettverk av huseiere og leietakere. Vi ønsker å ha en rørlegger-samarbeidspartner for hvert distrikt. Det er tross alt de som kjenner sitt område best! Det er allikevel enda flere fordeler ved å ha en nærliggende fagperson. Det gjør at vi lettere kan tilby gode priser, vilkår, tjenester og kvalitet til dere. Ved bruk av denne strategien kan vi utdype konkrete vilkår for våre rørleggere ved å fastsette de mest effektive betingelsene.

Hvis du trenger en rørlegger i Ski, klikk på lenken. Rørlegger SOS hjelper deg!

Se flere innlegg